Indul a GO4IT FLOW Team

Ha tetszik a GO4IT tevékenysége a hazai BMX sportban és úgy érzed, hogy Te is hozzá tudnál tenni valami értékeset a munkákhoz (lásd lentebb) valamint elmúltál 17 éves, akkor várunk a FLOW Team-ünkbe. A FLOW Team-ben nincs létszám határ, bárki bekerülhet, aki úgy érzi, hogy eleget tud tenni a lenti pontoknak.

Célunk a FLOW Team-el, hogy egy erős, megbízható BMX-es csapatot rakjunk össze, akikkel közösen teszünk a hazai BMX sport fejlődéséért az “utánpótlás-neveléstől” a sportnépszerűsítésen keresztül a színvonalas BMX pályák épüléséig egyaránt.

A GO4IT mozgalom legfőbb célja, hogy a BMX-ezés elismert és támogatott sporttá váljon hazánkban. Segítjük a körülöttünk lévő fiatal kezdő bringásokat, sportnépszerűsítő bemutatókat tartunk (iskolákban és rendezvényeken) valamint részt veszünk skateparkok építésében is.

 

A FLOW Team-ben a helyed, ha

  • elmúltál már 17 éves és elkötelezett vagy a BMX sport iránt
  • szívesen segíted a környezetedben lévő fiatal bringásokat (trükkökben, szerelésben stb.)
  • szimpatizálsz a GO4IT utánpótlás-nevelő és sportnépszerűsítő BMX-es mozgalmával, valamint ebben a tevékenységben alkalmanként részt tudsz vállalni. Ez alatt azt értjük, hogy időnként számítunk rád a GO4IT bemutatókon, valamint adott esetben pályatervezésben és kivitelezésben is szívesen vesszük a segítséged.

 

Amit a GO4IT nyújt a FLOW Team-nek:

  • Oszlopos tagja leszel Magyarország első és legnagyobb utánpótlás-nevelő és sportnépszerűsítő mozgalmának
  • A FLOW Team tagjai közül választunk BMX edzőket a nyári GO4IT BMX táborba
  • Hazai és külföldi parkok buszos látogatásánál utazáskedvezményt biztosítunk
  • 20% kedvezményt adunk a GO4IT ruházat termékeinek árából
  • A GO4IT FLOW Team-ből egyvalaki tagja lehet a 2015-ös Pro Team csapatunknak, amit jelenleg Szabó Konrád, Kempf Zozó, Lukács Karesz és Hájas Máté alkotnak.

 

A jelentkezés menete:

  1. Írj egy részletes bemutatkozást magadról (név, lakhely, születési év, foglalkozás, elérhetőségek)
  2. Pár mondatban fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a GO4IT FLOW Team csapatához tartozni valamint, hogy mi motivál téged a BMX-ezésben.
  3. Készíts egy jó minőségű képet magadról és a BMX-edről a lenti kép mintájára (!) és csatold az előző két pontban leírtakhoz, majd küldd el a go4itpicture@gmail.com e-mail címre!

 

Kiegészítés: A FLOW Team nem minősül szponzorációnak, mivel nem jár közvetlen anyagi támogatással, ugyanakkor olyan kedvezményeket és lehetőségeket biztosít, ami hazai szinten támogatotti státuszt jelent, tehát aki bekerül az GO4IT támogatott lesz. Ha már tagja vagy a Junior Commando-nak és idő közben betöltötted a 17. életévedet és szeretnél továbblépni a FLOW Team-be, akkor a fenti jelentkezés mellé kérjük csatold a facebook-on a J.C mappában található képed linkjét, hogy törölhessük onnan. A FLOW Team-be kizárólag BMX-esként lehet csatlakozni, mivel munkásságunkat nagyrészt ezen a területen végezzük. Inaktivitás, etikátlan, sportolóhoz nem méltó viselkedés kizárást vonhat maga után. A  feltételek változtatásának jogát fenntartjuk!

mate2013_3_go4it_2

Kép minta: Fal mellett, bringával, jó minőségben készült képeket tudunk elfogadni!

 

 

Tags: , ,