Oktatás

pool 

 

 

GO4IT Oktatás

 
Amint azt a bemutatkozásban is olvashattátok rólunk: elsődleges célunk az, hogy a fiatal BMX-esek a sportág legkiválóbb hazai rider-eitől tanulhassák meg mindazt, ami hozzásegíti őket, hogy ne csak a bringázásban, de az életben is megállják a helyüket. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra, edzésekre.

Első nyári BMX táborunkat a híres csillebérci pályán a Normaparkban tartottuk. Érdemes megnézni az erről készült TÁBOR VIDEÓNKAT, ugyanis az többet mond minden szónál.   A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel 2015-ben is indítunk GO4IT BMX Edzőtábort, melynek pontos helyszínét és időpontját hamarosan megtudhatjátok, ha követitek oldalunkat. De, ha elég elszántak vagytok, és már most szeretnétek lefoglalni a helyeteket az edzőtáborra, akkor érdemes beszerezni webshopunkból a GO4IT Ajándékutalványt, amit a tábor mellett számtalan GO4IT termékre felhasználhattok. (Ruházatra, buszos kirándulásra stb,)

Továbbá folyamatosan dolgozunk azon, hogy az általunk képviselt BMX-es oktatási forma minél több településen elérhető legyen. Ez azt jelenti, hogy FLOW csapatunk egyes tagjai rendszeres edzéseket és oktatást tartanak majd a hozzájuk közeli skateparkban. Az, hogy pontosan kik és hol fognak ilyen jellegű edzéseket tartani jövőre, szintén megtudhatjátok, ha követitek a GO4IT weboldalt és Facebook oldalunkat.