RampHouse Skatepark Vecsés – Minden infó 2022

 

Ha szeretnétek ellátogatni hozzánk a RampHouse Skateparkba,  akkor az alábbi infót mindenképpen ajánljuk elolvasni ! (Érvényes 2022.01.01-től)

 

AKTUÁLIS INFÓK:

  • A RampHouse Skatepark mostantól légkondicionált. Télen kellemesen fűtött, nyáron pedig hűtött pályával várunk titeket.
  • A kültéri szivacsgödör átmenetileg nem üzemel, tavasszal újra kinyitjuk.

PÁLYABÉRLÉS, INFÓK, ÁRAK

➤➤ NYITVATARTÁS
Hétköznap és hétvégén egyaránt kizárólag akkor vagyunk nyitva, amikor pályabérlésünk vagy becsatlakozós “VIP session-ünk” van. Aki véletlenszerűen érkezik hozzánk vagy nem foglal időpontot előzetesen, azt sajnos nem tudjuk fogadni a pályán.

➤➤ HELYSZÍN
2220 Vecsés, Lőrinci utca 45. (Ipari Telep) “A” jelű épülete.

➤➤ FONTOS, hogy kizárólag előre lefoglalt időszakban lehet igénybe venni a pályát. Ez lehet egy 4 órás bérlés, ahol kizárólag azok tartózkodhatnak, akik lefoglalták a pályát vagy egy általunk kihirdetett VIP session, amire előzőleg jelentkeztél a “RampHouse Nyomatások”  Facebook csoportunkban.

➤➤PÁLYABÉLÉS menete:
Lejjebb görgetve látsz egy órarendet, ahol a hét minden napja 4 órás időszakokra van felosztva. Hétköznapra és hétvégére is egyaránt tudtok foglalni 4 órás időszakot, melyeknek egységesen 25.000 Ft a díja. Ha szeretnétek érdeklődni a szabad időpontjaink felől vagy konkrét időpontot szeretnétek foglalni, akkor írjatok nekünk Facebook üzenetet, vagy hívjátok a +36/20-5443300 telefonszámot. Minden esetben igyekszünk hamar válaszolni, hogy mielőbb le tudjátok foglalni a kívánt időpontot. Bérléseknél a maximum létszám 10 fő lehet, de természetesen ennél kevesebben is bérelhetitek a pályát.

➤➤VIP SESSION !
Na de mi legyen akkor, ha mondjuk egyedül vagy csak 1-2 baráttal jönnétek nyomatni hétköznap vagy hétvégén és nem szeretnétek kibérelni a pályát? Erre is van lehetőség, de ebben az esetben is előre be kell jelentkezni. Hétfőn, szerdán és péntekenként 16-20 óráig és esetenként 20-24 óráig tartunk olyan bérléseket, ahová bárki egyénileg is csatlakozhat. Ehhez annyit kell tenni, hogy jelentkezzetek a “RampHouse Nyomatások” zárt Facebook csoportunkhoz. Ebben a csoportban minden héten közzétesszük, hogy melyik napra szervezünk bérlést. Az éppen aktuális bejegyzésnél pedig kommentben tudtok jelentkezni a nyomatásra. 5 főtől indítjuk ezeket a session-öket és maximum 10 fő vehet részt rajtuk. A VIP sessionök belépő díja 2.500 Ft/fő. Minden további infót a csoportban fogtok találni, miután csatlakoztatok. (Hétvégékre ritkán szoktunk kihirdetni becsatlakozós VIP sessiont, ott elsősorban a 4 órás bérlések a legjellemzőbbek.

➤➤ÁRAK !

  • 4 órás pályabérlés (hétköznap és hétvégén egyaránt) 25.000 Ft
  • 8 órás pályabérlés (két egymást követő bérlés) 47.000 Ft
  • VIP session belépő jegy: 2.500 Ft/fő
  • BMX bérlés: 2000 Ft/alkalom
  • Bukósisak bérlés: 500 Ft/alkalom

➤➤ SZABÁLYOK
Kérünk mindenkit, hogy jó állapotú műanyag kormányvégdugóval rendelkezzen. Ennek hiányában a pálya nem használható. (Erősen kopott, körbe letört, hiányzó vagy fém végdugót nem tudunk elfogadni) Bukósisak használata a szivacsgödörben és pályán is egyaránt kötelező. Műanyag végdugót lehet venni tőlünk is a helyszínen (600 Ft/pár), valamint bukósisakot is tudtok bérelni többféle méretben. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok a munkánkat és a pálya fenntarthatóságát, várunk mindenkit szeretettel egy jó nyomatásra és fejlődésre a megújult RampHouse Skatepark-ba.

➤➤További infókért írj nekünk üzenetet vagy hívj a 06húsz5443300 telefonszámon. #RampHouse #Vecsés #Indoorpark #Szivacsgödör #Rezibox #Halfpipe #Bérlés #BirthdaySession #BMXedzés

 

RH borito kicsi

IMG_0392

Új rezi szőnyeg

 

Bérelhető idősávok 2020