GO4IT Ramp House – Fedett Skatepark

Folyamatosan frissülő hírfolyam a GO4IT Ramp House Skatepark-ról, görgess lejjebb a legfrissebb infókért ! 

 

Fedett Skatepark épül Vecsésen a GO4IT jóvoltából

(2015. 11. 25.)

“Megelégeltük, hogy nincs a közelben, így építünk egyet”! Hosszas háttérmunkát és szervezést követően örömmel jelentjük be, hogy a Go4it Ramps fedett skateparkot épít Vecsésre, mely a “GO4IT Ramp House” névre lesz keresztelve. Nem kell többé órákat utazni a környékbelieknek egy jó session-re, elég csak felpattanni a vonatra a Nyugati pályaudvaron, vagy elkapni egy ferihegy felé tartó buszt és rövid idő alatt már Vecsésen is vagy. Az MO-s autópályáról nem is beszélve…

Gőzerővel dolgozunk a Ramp House-on, amit terveink szerint december közepe felé fogunk megnyitni számotokra. Következő hírfolyamunkban már megmutatjuk nektek a konkrét látványtervet, de addig is előjáróban annyit elmondhatunk, hogy a skatepark kialakításánál ügyeltünk arra, hogy BMX, roller, gördeszka, kori és extrém hokedli használatára is egyaránt alkalmas legyen, így többek közt építünk minifélcsövet, aeriel resi pipe-ot, grind box-os piramist, és egyéb finomságokat… Garantáltan imádni fogjátok!

A nyitvatartási időn túl lesz lehetőség délelőtti és éjszakai bérlésre is, sőt akár a szülinapodat is ünnepelheted a Ramp House-ban a barátaiddal egy jó nyomatással egybekötve.

IMG_4909

 

És íme a várva várt látványtervek a GO4IT Ramp House-ról

(2015. 11. 27.)

Nem volt könnyű dolgunk, de úgy érezzük, hogy kihoztuk a legjobbat belőle. A pálya tervezésénél számtalan “nehezítő” körülményt kellett figyelembe vennünk és leküzdenünk, ami szerintünk sikerült. De beszéljenek inkább a képek helyettünk ;)

Ramp House 001   Ramp House 008

Amint láthatjátok, a pálya egyaránt alkalmas BMX-re, rollerre, gördeszkára és görkorira is. A talaj tökéletesen kivitelezett aszfalt, élvezet rajta gurulni. Bár idővel szeretnénk a teljes talajfelületet fa borítással fedni, hogy maximálisra emeljük a komfortot.

 

Ramp House 003   Ramp House 002

Igen jól látjátok, az ott egy rezi negyedív! Végre itt a lehetőség hogy kigyúrj egy jó kis flairt, kp-t vagy bármilyen aeriel trükköt biztonságosan. Te mit fogsz elsőnek elhúzni rajta ?

 

Ramp House 006   Ramp House 004

A minifélcső (amit már elkezdtünk építeni és hamarosan láthatjátok is) Kovács Tomi egykori legendás hátsó kerti pályája. Aki már volt Tominál az tudja, aki még nem, annak erősen ajánljuk, hogy tesztelje. Nem lesz csalódás!  5 méter széles és 1,75 méter magas egy kisebb és egy méretesebb dropasztallal. Monsieur AWA szavaival élve: ETALON !

 

Ramp House 007   Ramp House 006

Ha szeretsz grind-olni és streetesebb mozdulatokat nyomatni, akkor a döntött falas piramis elem a kedvenced lesz. Csúszódobozzal és majdan egy korláttal felszerelve ütős kis szett lesz.

Ha pedig pihennél egyet két gurulás között, akkor gyere be egy finom teára és melegszendvicsre a Chill Room-ba ahol kényelmes kanapé és jó hangulat vár. Ne feledd, december közepén nyit a GO4IT Ramp House fedett  skatepark, várunk téged is ! ;)

 

Elkezdtük építeni a pálya szívét, a minifélcsövet!

(2015. 11. 30.)

A legendás minifélcső, ami Kovács Tomi udvarában állt hosszú évekig, most újra méltó helyre kerül. A kisebbik dropasztal (80 cm) tökéletesen alkalmas egy-egy technikásabb trükk kivitelezésére, de a bevállalósabbak akár wallride-okat is pakolhatnak a falra. Az ív arra is kiváló ! Amint megvagyunk vele, kezdjük a másik oldalt, ahol már jóval nagyobb dropasztal lesz. Itt tap-es és asztalon forgós-manuálos trükköket is be tudtok majd adni amellett, hogy még kényelmesen is elfértek rajta. Na de lássuk a képeket ;)

IMG_4931    IMG_4932

 

Jó ütemben haladunk a pályával, lassan már túl leszünk a felén !

(2015.12.04.)

…és még egy kis extrát is kaptok tőlünk, ami nem más mint egy jó kis enyhén döntött wallride fal ! Láthatjátok, hogy transfer és wallride lehetőségek tömérdek mennyiségére lesz lehetőségetek, aminek csak a kreativitásotok szabhat határt. Jöhetnek a jobbnál jobb kombók, de mindenekelőtt a jól megszokott “helyzetjelentő” képünk ;)

 

ramphouse

 

Napról napra egyre látványosabb az építés, a csapat pedig elég kreat-ív !

(2015.12.08.)

Szinte mindenhonnan mindenhova tudsz majd ugrani. Az elemeket közvetlenül egymáshoz építettük, így szoros összefüggésben vannak. Ha elég kreatív vagy és éppen nincs tömeg a pályán, akkor szinte minden elemre át tudsz szállni és lendületesen tudod használni a pályát.

IMG_4986

IMG_4985

 

Jó hírekkel szolgálhatunk, felépítettük az elemeket és elkezdtük a borítást ! 

(2015.12.16.)

Összeálltak az elemek erős szerkezetei, így nincs más hátra mint beborítani őket. Többféle rétegeltlemezt alkalmazunk, így ahol igényli a pálya ott erősebb lapokkal fedjük azt. További jó hírünk pedig, hogy azon kevés hazai pályák közé fogunk tartozni, ahol “telibe” lesz borítva minden. Tehát az elemek között is rétegeltlemez lesz, így teljesen egybefüggő, kényelmes és patent gurulás lesz érezhető minden sporteszközzel. Úgy tűnik, hogy a pályát sikerül időben befejeznünk, így szombaton 12 órától nyitunk, tehát jöhet bárki, aki elsőként szeretné kipróbálni a GO4IT Ramp House fedett skateparkot.

boritas

Tags: , , , , , ,