GO4IT BMX Edzőtábor – Összefoglaló

Nagy öröm számunkra látni azt, hogy az újabb BMX-es nemzedékből nincs hiány Magyarországon!

Közel 30 lelkes BMX-es táborozónk élhette át a GO4IT életérzést az elmúlt héten a gödöllői edzőtáborban.

Igaz, reggelente nem ment könnyen az ébredés, ugyanis a komfortos, légkondis, erkélyes lakosztályok kényelmét nehéz otthagyni egy kimerítő nap után, de hát erre van a MEGAFON ;) …. Utólag is elnézést kérünk a velünk egy szinten lakóktól.. Fiatalok vagyunk, na.. !

go4it-camp-00031 go4it-camp-00029

Miután a csapat összegyűlt a hallban, elindultunk a Donatella étterembe, hogy végre nekiessünk a bőséges reggelinek. Terülj-terülj asztalka, s mi szem szájnak ingere… Az ebédről és a vacsiról nem is beszélve. Klaudia és a többiek kitettek magukért rendesen. Finomat főztetek és etalon volt a felszolgálás! ;) (A falusi gyrostál isteni volt, bevallom 4-szer repetáztam belőle)

Ezután a Árcsi és Pizsa vezetésével jóllakottan kitekertünk a pályára, ahol azonnal kezdetét vette a tömény BMX-ezés.

Rengeteg új trükk született a délelőtti és délutáni edzések alkalmával, ahol Koni, Karesz és Zozó segítette a srácokat és Flórát, az egyedüli hölgy táborozónkat :) Eközben folyamatosan ment a legdurvább trükkök kigyúrása a GO4IT Air Field szivacsgödrébe, ahol Martin és Kozma Norbi adták az instrukciókat a táborozóknak. Ádám, Laci és Erik pedig ott edzette a srácokat, ahová éppen odahívták őket.

go4it-camp-00010 go4it-camp-00012

Elképesztő érzés volt látni, hogy szinte minden órában született egy-egy új trükk vagy mozdulat, amit hatalmas kiabálás és taps követett. Nike-val alig bírtuk fölvenni a Ride.hu-s interjút, mivel állandóan ordítottak a pályáról. Ricsi éppen akkor ugrált ki kp-t a döntött falból… Ember méretűt ! Nem vagy normális gyerek ! Rspct!  Biztos volt valami abban a sok almában, amit Adorján apukájától kaptunk. Köszönjük Krisztián (ha van még ,jöhet ;) )

Közben Jósa Dani és Turányi Rómeó is megérkezett hozzánk, akik elképesztő köröket mentek a pályán. Soha senkit nem láttunk még ekkora magasságokban bringázni, mint Danit. Stílusával és közvetlenségével egyből a táborozók kedvence lett, Rómeóval és Szántó Bálinttal egyetemben. Külön köszönet nekik a halom ajándékért és autogrammért, amit osztogattak a táborozóknak. Életre szóló élményeket szereztek nekik!

11707654_1105748432785793_8858332621570142257_n IMG_1176

Tartalmasan teltek a napok, de sajnos hamar eljött az utolsó. Többen kérdeztétek miért nem szervezzük két hetesre a GO4IT tábort, mert annyira jól érzitek magatokat. Végül is, ha szeretnétek, jövőre az lesz ;) százezeré’… :D Jöttök ?

Az utolsó napra szervezett házi versenyünket már mindenki nagyon várta. Miután gyorsan felszárítottuk a pályát az esti esőtől, el is kezdődött a gyakorlás. A versenyt flow csapatunk riderei nyitották egy jó kis bemutatóval, majd egyenként másfél perces menetekben jöttek a táborozók. Elképesztő volt, amit műveltek a srácok (és Flóra!). Dominik például élete első hátraszaltóját 1/1 patent beadta úgy, hogy pár napja tanulta meg a szivacsgödörben. Nemhogy mi, de még Ő sem hitte el. Sokkot kapott :D Összeszedett, patent köröket és trükköket gurultak a srácok. Jó volt látni az egész heti edzések munkájának gyümölcsét. Ricsi is tolt egy bitang nagy szaltót az asztalra. Úgy látszik, a szivacsgödör mindenkit megihletett.

IMG_1122 go4it-camp-00030

A verseny végeztével kiosztottuk a díjakat, amit a szülők is nagy tapssal jutalmaztak. Minden egyes táborozó kapott Elite BMX Shop vásárlási utalványt. Sarlósi Atti készülj a nagy rendelésekre! J Az Elite Commando támad! Továbbá egy különleges táborpólóval is megleptük a srácokat, amin egy közös kép volt az egész csapatról. Igen, ez a kép, amit itt láthatsz! Első nap lőtte rólunk Gódi Atti, majd egy profi szerkesztés után ment is a pólógyárba.

polo (1)

Összességében nagyon jó hetet tudhattunk magunk mögött. Csodálatos bringás időnk volt és kevés sérülésünk (Patrik gyógyUJJ meg hamar) ;)

Hatalmas köszönet jár a Szülőknek, hogy bizalmat adtak nekünk és lehetőséget a srácoknak. Az összes táborozónak, akiket a képen is láthattok, tehát Bárány Alexnek és testvérének Gábornak, Bacskai Bencének, Barbér Ákosnak, Barzsó Dominak, a Bíró ikerpárnak Levinek és Sebinek, a törökszentmiklósi különítménynek Bohács Tominak és Búzás Bálintnak, Fésűs Marcinak, Hajnal Bálintnak, Homen Kristófnak, Hosszú Norbinak, bátor hölgy táborozónknak Józsvai Flow-rának, a gyulai fenegyerekeknek Kempf Patriknak és Szénási Krisztiánnak, Király Daninak, az őrült Kovács Ricsinek, Krisztián Dávidnak, Markotics Attinak, Mohamed Bencének, Molnár Mózesnek, a betonlábujjú soproni barátunknak Muzsik Patriknak, legfiatalabb dobogós  táborozónknak Németh Adorjánnak, Szász Attinak, Koni kis barátjának Triebl Zolinak, Vollár Gyuszinak és nem utolsó sorban a szintén junior dobogósnak Játékos Pistinek.

Köszönet a GO4IT Pro és Flow Team tagjainak, Szabó Koninak, Lukács Karesznak és Kempf Zozónak, hogy önzetlenül segítették a jövő BMX-es nemzedékét trükkökben, csajozási tippekben és gördeszkázásban egyaránt. Persze azért néha BMX-eztünk is…(ebédnél ment a pumped okostelón…) Továbbá Kozma „bömös” Norbinak és Sénik „WV” Lacinak az autó tuning órákért és a kreatív ebédmelegítésért (csak úgy rotyogott a konzervbab a motorháztető alatt). Holczinger Erik és Dóka Ádám is odatették magukat a tábor alatt rendesen, köszi srácok! Koplányi Martin pedig üzeni, hogy az óta is a táborozókkal álmodik minden este, annyira jól érezte magát. (Martin, hagytam még egy doboz Xanaxot az asztalodon, ha lehet, ne két nap alatt edd meg megint, köszi ;) ) A másik dobozt pedig Gódi Attinak küldöm, aki fáradhatatlanul kamerázta és fotózta végig a tábort, amiből pár képet már láthattok lejjebb. A nagy táborvideón pedig már dolgozik Atti. Van egy olyan érzésem, hogy megint “hidegkirázósan” jó lesz, ahogyan azt Iksztől megszokhattuk ;) Vikinek és Adriánnak is küldünk egy nagy pacsit a helyszíni adminisztrációért és segítségért!

Volt egy másik apuka is, akinek utolsó sorban ugyan, de a legnagyobb köszönet jár. Ő Váradi Gyuri ! Már a tavalyi csillebérci táborban is kitett magért és ez idén sem volt másképp. Gyuri mindenhol segített. Egyben volt tech tips-es, oktató, apuka 30 “gyerekre”, táborvezető és éppen ami kellett. Valószínűleg jövőre is együtt szervezzük a tábort Gyurival!

Reméljük mindenki elégedett volt mindennel! (Bár Kozmát idézve a tavalyi táborból: “Nem azért vagytok itt, hogy jól érezzétek magatokat” Persze ezt csak viccnek szánta :D … reméljük..!) Minden esetre mi azt láttuk, hogy megtaláltátok a helyeteket, rengeteg új trükköt és mozdulatot tanultatok meg ebben a pár napban a GDL Skateparkban és a GO4IT szivacsgödörben egyaránt.

Messze van még 2016 és addig még sok víz folyik le a Dunán -szokták volt mondani-, de már most beírhatjátok a naptárba, hogy GO4IT BMX Edzőtábor – 2016 Gödöllő!

Élménydús nyarat és sok bringázást kívánok !

KT

 

Tags: , , , , , , , , , ,