Pénzdíjas verseny és BMX oktatás a Gödöllői Skateparkban

Gödöllő Város Önkormányzata jóvoltából tavaly megépült Magyarország talán legkreatívabb extrémsport pályája a GDL Skatepark. A helyi sport klub kezelésbe is vette a pályát, amit Extrémsport Szakosztálya útján üzemeltet. Úgy tűnik nem “gatyáznak” a srácok és kihasználva a pálya népszerűségét és adottságait, máris elkezdték szervezni a versenyeket és a sportoktatást. A további fejlesztéseket nézve (szivacsgödör, rezi funbox, minifélcső stb.) nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben  Gödöllő büszkén mondhatja el magáról, hogy Magyarország első számú freestyle sport központjává vált.

 

A Gödöllői Skatepark hivatalos facebook oldalán osztotta meg a következő híreket:

“A mai napon két jó hírünk is van számotokra !

Az egyik, hogy hamarosan megrendezésre kerül első pénzdíjas versenyünk az “ATTRAKTÍV KUPA”, melynek fő támogatója a GDL Skatepark építője az Attraktív Kert Kft. A verseny időpontja még egyeztetés alatt van, de a napokban megtudhatjátok a további részletekkel együtt.

Másik jó hírünk pedig, hogy a GO4IT szervezésében folyamatos oktatás és edzés veszi kezdetét a parkban. Profi GO4IT csapattagoktól tanulhatnak a fiatalabbak, hogy elsajátíthassák a bringázás legjobb mozdulatait a tapasztalt riderektől. Első edzésünkre már nem kell sokat várni, ugyanis ezen a héten szombaton délelőtt 11 órakor lesz a GDL skateparkban.

Várunk mindenkit szeretettel az Attraktív kupára valamint a GO4IT BMX oktatásra egyaránt. Holnap jelentkezünk további részletetekkel, addig is jó nyomatást kívánunk mindenkinek!

GDL Skatepark”

Az alábbi képekért pedig köszönet a Livetoride.hu online BMX magazinnak azon belül is Tegze Tominak !

toth-adam-necnec-1024x683 nemeth-adorjan-ride kremer-adam-downside hajdu-dani-spine

 

Tags: , , , , , ,