Boldog Új Évet Kíván a GO4IT csapata

Sportsikerekben és egészségben gazdag boldog új évet kívánunk minden csapattagunknak, támogatónknak és barátunknak az idei évre!

Egy meglehetősen tartalmas GO4IT évet tudhatunk magunk mögött számtalan élménnyel gazdagítva BMX-es életünket. Hogy mi mindent csináltunk 2014-ben ?

- kezdésnek FLOW csapatot indítottunk, ahová közel 50 barátunk csatlakozott, akik mind úgy érzik, hogy fontos tenni a hazai BMX sportért.

- megszerveztük az első GO4IT BMX Edzőtábort. Hogy jól sikerült-e azt a visszajelzésekből és a TÁBORVIDEÓBÓL megtudhatjátok. :)

- idő közben eljutott Ciprusra is a hírnevünk, ahol megépült az első fedett skatepark a GO4IT Cyprus skatepark

- gondoltunk egyet és nyugatnak vettük az irányt egy hatalmas busszal és egy halom lelkes riderrel. Ebből lett a HÜTTELDORF BUS Trip. Őrült jó menet volt.

- Megépítettük az első GO4IT Ramps elemekből álló skateparkot Gödöllőn, ahová mindenkit várunk szeretettel 2015-ben is.

- és egy ilyen kiváló év zárásaként pedig megszerveztük a GO4IT LINZ Bus Trip-et, ahol szintén egy őrülten jó csapat verődött össze és mondhatni darabokra szedtük a fedett-fűtött ausztriai skateparkot.

 

Végül pedig szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik bármilyen formában támogattak minket és csatlakoztak hozzánk. Megújult lendülettel és arculatunkkal 2015-ben is minden megteszünk azért, hogy sokat fejlődjön BMX-es tudásotok a GO4IT Edzőtáborban, hogy eljuthassatok olyan külföldi skateparkokba, ahol még sosem jártatok, valamint élvezettel bringázhassatok az általunk épített rámpákon.

GO4BÚÉK

_DSC4009

Tags: , , , , , ,