GO4IT CYPRUS

Nos, eljött az ideje, hogy bejelentsük a nagy hírt: A GO4IT Cipruson is épül!

Nemrégiben megkerestek minket Ciprusról, hogy rábukkanva, majd figyelemmel kísérve a GO4IT mozgalom történéseit és tevékenységét, annyira szimpatikusnak találtak minket, hogy szeretnék az ottani -még gyerekcipőben járó- extrémsport élet alapjait lefektetni a GO4IT mozgalom mintájára.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy hamarosan megépül a szigetország első és legnagyobb fedett- és kültéri skateparkja, a GO4IT Cyprus Skatepark! (Limassol városában)

Az ehhez szükséges munkálatok már elkezdődtek, a hangár készen áll, a faanyagot megrendelték és napokon belül kezdetét veszi a GO4IT Cyprus Skatepark építése, amely egy beltéri komplex skatepark pályából áll majd. Ez idővel kibővülne egy kültéri területtel, ahol szivacsgödör, dirt ugratók és a tervek szerint egy minőségi, profi beton pool kerül megépítésre.

Néhány kép a benti részről és a frissen érkezett faanyagról:

go4it sktprk cyp.    10346654_391454114326718_2445004927026699583_n

Megérkezett az első kör faanyag                                         Tökéletes talaj és jó belmagasság a hangárban

 

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete és több mint kétmillió turista látogatja évente. Kiváló nyaralóhely, állandó napsütés és meleg “télen”-nyáron. A szigeten számtalan lehetőség található szórakozásra, kikapcsolódásra és hamarosan extrém sportolásra is.

Pissouri-Bay-Limassol-Cyprus    limassol

Pissouri-Bay-Limassol, Cyprus                                                       Limassol Beach, Cyprus

 

Nagy öröm számunkra, hogy a közel két éve megálmodott és létrehozott GO4IT mozgalom elsőként egy ilyen csodálatos szigetre juthatott el, mint amilyen Ciprus, és reméljük, hogy a jövőben sok jó hírt oszthatunk meg veletek a szigetországban épülő extrémsport élet történéseiről. Ki tudja, még az is lehet, hogy amikor kis hazánkban beköszönt a hideg tél, a GO4IT tud majd lehetőséget biztosítani egy kis ciprusi vakációval egybekötött BMX edzőtáborra…

…de addig is örüljünk együtt az itthoni nyárnak és figyeljétek az oldalunkat, mert hamarosan jelentkezünk további hírekkel a GO4IT Cyprus Skatepark-kal kapcsolatosan.

GO4IT !!!!

 

 

 

 

Tags: , , , , ,