REZI és szivacsgödör egy helyen a ramphouse-ban !

Magyarországon először gyakorolhatsz ugyan olyan rezin, mint amilyen a legjobb külföldi parkokban van. Ráadásul egy 5m x 7m-es szivacsgödrünk is van, aminek az íve egyforma a rezi ívével. A többi már rajtad múlik! ;)

 

Miért jó a SZIVACSGÖDRÜNK ?

 • BMX-es, rolleres, koris egyaránt tudja használni! 
 • Kényelmes gyorsítónkról legurulva még tekerned sem kell.
 • Ugyan olyan íve van, mint bent a REZINEK! 
 • Szinte minden trükköt biztonságosan megtanulhatsz benne. 
 • Miután úgy érzed, hogy tiéd a trükk, mehetsz a REZIRE és már csak egy teendőd van: ADD BE ! 

RH szivacsgödör

 

Miért jó a REZI ?

 • Azért, mert könnyen, gyorsan és biztonságosan meg tudod rajta tanulni a legjobb trükkjeidet. 
 • Elég puha ahhoz, hogy ne fájjon annyira, ha elesel és elég kemény ahhoz, hogy továbbgurulj, ha bejön a trükk. 
 • Mert hetente közel 100 új trükköt adnak be a hozzánk látogató sportolók (Figyelem! A beadott trükkök után fokozott tapsvihar és ordítás veszély tapasztalható!) 
 • Miután megtanultad szivacsgödörben a legújabb trükködet, bejössz a terembe és ugyan azon az íven beadod a rezin. 
 • Nem csupán box jump trükköket tudsz gyakorolni, de mindkét irányból aeriel ugrásokat is nyomathatsz rajta.
 • Ha versenyekre szeretnél készülni vagy csak egyszerűen meg szeretnél tanulni egy trükköt, amiről már régóta álmodsz, akkor itt a helyed!

rezi sm

 

NYITVA TARTÁSUNK 

Ha szeretnétek hozzánk jönni nyomatni, akkor az alábbi infót mindenképpen ajánljuk elolvasni ! (Érvényes 2018.01.01-től)

ÁRAK, BÉRLÉS INFÓK, PÁLYAFOGLALÁS.

Átépítettük és megújítottuk a RampHouse-t, hogy sokkal élvezetesebb és sokoldalúbb legyen számotokra. Ezzel egyidejűleg megváltoztak az áraink és pályahasználati rendszerünk is.

➤➤Open Session-eink megszűntek, így előfoglalás vagy előre bejelentkezés nélkül nem lehet igénybe venni a pályát.

➤➤PÁLYAFOGLALÁS: A képeink között megtalálható “Órarendünkön” láthatjátok azokat az idősávokat, amikor ki tudjátok bérelni a pályát a hét bármely napján. A foglalás menete az, hogy írjatok nekünk üzenetet, hogy mikor szeretnétek kibérelni a pályát. Minden esetben igyekszünk hamar válaszolni, hogy mielőbb le tudjátok foglalni a kívánt időpontot. Bérléseinknél nincs létszám korlátozás és pluszban felszámolt díj sem. Tapasztalataink szerint 8-10 főig kényelmes a pálya használata ezért ezt a létszámot javasoljuk nektek a bérlésekre.

➤➤Na de mi legyen akkor, ha mondjuk egyedül vagy csak 1-2 baráttal jönnétek nyomatni hétköznap? Erre is van lehetőség, de ebben az esetben is előre be kell jelentkezni. Hétfőn, szerdán és péntekenként 16-20 óráig tartunk olyan bérléseket, ahová bárki egyénileg is csatlakozhat. Ehhez annyit kell tenni, hogy jelentkezzetek a “RampHouse Nyomatások” zárt Facebook csoportunkhoz. Ebben a csoportban minden héten közzétesszük, hogy melyik napra szervezünk bérlést. Az éppen aktuális bejegyzésnél pedig kommentben tudtok jelentkezni a nyomatásra. 5 főtől indítjuk ezeket a session-öket és maximum 10 fő vehet részt rajtuk. Erről bővebb infókat a csoportban fogtok találni, miután csatlakoztatok.

➤➤Kérünk mindenkit, hogy jó állapotú műanyag kormányvégdugóval rendelkezzen. Ennek hiányában a pálya nem használható. (Erősen kopott, körbe letört, hiányzó vagy fém végdugót nem tudunk elfogadni) Bukósisak használata a szivacsgödörben és pályán is egyaránt kötelező. Műanyag végdugót lehet venni tőlünk is a helyszínen, valamint bukósisakot is tudtok bérelni többféle méretben. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok a munkánkat és a pálya fenntarthatóságát, várunk mindenkit szeretettel egy jó nyomatásra és fejlődésre a megújult RampHouse Skatepark-ba.

➤➤További infókért írj nekünk üzenetet vagy hívj a 06húsz5443300 telefonszámon. #RampHouse #Vecsés #Indoorpark #Szivacsgödör #Rezibox #Halfpipe #Bérlés #BirthdaySession #BMXedzés #Contest #KingOfTheResi

Összességében nem kell aggódni, mert nem zárunk be végleg, sőt még több bérlés időszak szabadul fel ezáltal, így akik szeretnek hozzánk járni gyakorolni azoknak lesz lehetősége ezután is.  ;)

Tags: , , , , , , , , , , ,