REZI és szivacsgödör egy helyen a ramphouse-ban !

Magyarországon először gyakorolhatsz ugyan olyan rezin, mint amilyen a legjobb külföldi parkokban van. Ráadásul egy 5m x 8m-es szivacsgödrünk is van, aminek az íve egyforma a rezi ívével. A többi már rajtad múlik! ;)

 

Miért jó a SZIVACSGÖDRÜNK ?

  • BMX-es, rolleres, koris egyaránt tudja használni! 
  • Kényelmes gyorsítónkról legurulva még tekerned sem kell.
  • Ugyan olyan íve van, mint bent a REZINEK! 
  • Szinte minden trükköt biztonságosan megtanulhatsz benne. 
  • Miután úgy érzed, hogy tiéd a trükk, mehetsz a REZIRE és már csak egy teendőd van: ADD BE ! 

RH szivacsgödör

 

Miért jó a REZI ?

  • Azért, mert könnyen, gyorsan és biztonságosan meg tudod rajta tanulni a legjobb trükkjeidet. 
  • Elég puha ahhoz, hogy ne fájjon annyira, ha elesel és elég kemény ahhoz, hogy továbbgurulj, ha bejön a trükk. 
  • Mert hetente közel 100 új trükköt adnak be a hozzánk látogató sportolók (Figyelem! A beadott trükkök után fokozott tapsvihar és ordítás veszély tapasztalható!) 
  • Miután megtanultad szivacsgödörben a legújabb trükködet, bejössz a terembe és ugyan azon az íven beadod a rezin. 
  • Nem csupán box jump trükköket tudsz gyakorolni, de mindkét irányból aeriel ugrásokat is nyomathatsz rajta.
  • Ha versenyekre szeretnél készülni vagy csak egyszerűen meg szeretnél tanulni egy trükköt, amiről már régóta álmodsz, akkor itt a helyed!

rezi sm

Ha szeretnétek ellátogatni hozzánk a RampHouse Skateparkba,  akkor az alábbi infót mindenképpen ajánljuk elolvasni ! (Érvényes 2020.10.01-től)

PÁLYABÉRLÉS, INFÓK, ÁRAK

Átépítettük és megújítottuk a RampHouse-t, hogy sokkal élvezetesebb és sokoldalúbb legyen számotokra. Ezzel egyidejűleg megváltoztak az áraink és pályahasználati rendszerünk is.

➤➤ FONTOS, hogy kizárólag előre lefoglalt időszakban lehet igénybe venni a pályát. Ez lehet egy 4 órás bérlés, ahol kizárólag azok tartózkodhatnak, akik lefoglalták a pályát vagy egy általunk kihirdetett VIP session, amire előzőleg jelentkeztél a “RampHouse Nyomatások”  Facebook csoportunkban.

➤➤PÁLYABÉLÉS menete:
Lejjebb görgetve látsz egy órarendet, ahol a hét minden napja 4 órás időszakokra van felosztva. Hétköznapra és hétvégére is egyaránt tudtok foglalni 4 órás időszakot, melyeknek egységesen 20.000 Ft a díja. Ha szeretnétek érdeklődni a szabad időpontjaink felől vagy konkrét időpontot szeretnétek foglalni, akkor írjatok nekünk Facebook üzenetet, vagy hívjátok a +36/20-5443300 telefonszámot. Minden esetben igyekszünk hamar válaszolni, hogy mielőbb le tudjátok foglalni a kívánt időpontot. Bérléseknél a maximum létszám 10 fő lehet, de természetesen ennél kevesebben is bérelhetitek a pályát.

➤➤VIP SESSION !
Na de mi legyen akkor, ha mondjuk egyedül vagy csak 1-2 baráttal jönnétek nyomatni hétköznap vagy hétvégén és nem szeretnétek kibérelni a pályát? Erre is van lehetőség, de ebben az esetben is előre be kell jelentkezni. Hétfőn, szerdán és péntekenként 16-20 óráig tartunk olyan bérléseket, ahová bárki egyénileg is csatlakozhat. Ehhez annyit kell tenni, hogy jelentkezzetek a “RampHouse Nyomatások” zárt Facebook csoportunkhoz. Ebben a csoportban minden héten közzétesszük, hogy melyik napra szervezünk bérlést. Az éppen aktuális bejegyzésnél pedig kommentben tudtok jelentkezni a nyomatásra. 5 főtől indítjuk ezeket a session-öket és maximum 10 fő vehet részt rajtuk. A VIP sessionök belépő díja 2.000 Ft/fő. Minden további infót a csoportban fogtok találni, miután csatlakoztatok. (Hétvégékre ritkán szoktunk kihirdetni becsatlakozós VIP sessiont, ott elsősorban a 4 órás bérlések a legjellemzőbbek.

➤➤ÁRAK !

  • 4 órás pályabérlés (hétköznap és hétvégén egyaránt) 20.000 Ft
  • 8 órás pályabérlés (két egymást követő bérlés) 36.000 Ft
  • VIP session belépő jegy: 2.000 Ft/fő
  • BMX bérlés: 2000 Ft/alkalom
  • Bukósisak bérlés: 500 Ft/alkalom

➤➤ SZABÁLYOK
Kérünk mindenkit, hogy jó állapotú műanyag kormányvégdugóval rendelkezzen. Ennek hiányában a pálya nem használható. (Erősen kopott, körbe letört, hiányzó vagy fém végdugót nem tudunk elfogadni) Bukósisak használata a szivacsgödörben és pályán is egyaránt kötelező. Műanyag végdugót lehet venni tőlünk is a helyszínen (600 Ft/pár), valamint bukósisakot is tudtok bérelni többféle méretben. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok a munkánkat és a pálya fenntarthatóságát, várunk mindenkit szeretettel egy jó nyomatásra és fejlődésre a megújult RampHouse Skatepark-ba.

➤➤További infókért írj nekünk üzenetet vagy hívj a 06húsz5443300 telefonszámon. #RampHouse #Vecsés #Indoorpark #Szivacsgödör #Rezibox #Halfpipe #Bérlés #BirthdaySession #BMXedzés

 

RH borito kicsi

IMG_0392

Új rezi szőnyeg

 

Bérelhető idősávok 2020

 

Tags: , , , , , , , , , , ,