GO4IT Skatepark látogatás – LINZ

Itt az újabb lehetőség, hogy egy álompályán bringázhass a GO4IT csapattal.

linz3

December 20-án (szombaton) az ausztriai Linz városába utazunk egy egynapos Skatepark látogatásra, ahol lehetőség nyílik egy jót gyakorolni, BMX-ezni egy európai szintű fedett pályán.

A LINZ-i skateparkról: Hatalmas, fedett, fűtött aréna mindenféle méretű elemmel. Van minifélcső, magasításokkal, wallride-al és hip-es törésekkel, széles gyakorlós funbox, piramis, korlátok, döntött falak tömkelege, negyedívek minden méretben és mennyiségben. Még a plafonon is rétegeltlemez borítás van. Kitűnő gyakorló pálya, szóval esélyes, hogy jó néhány új trükkel térsz majd haza. Zuhanyzási lehetőség is van!

Videó a pályáról: http://vimeo.com/10281047

Képek a pályáról: http://offline.hu/bmx/2010/03/pro-wanted-powered-monster-energy-linz-1resz

 

Részvételi díj: 16.500 HUF, ami tartalmazza a következőket: Utazás oda-vissza komfortos busszal, Skatepark belépő díj, balesetbiztosítás, profi fényképek by Livetoride.hu, LINZ Trip videó by Gódi “X” Attila, valamint egy halom életre szóló élményt és trükköt szerezhetsz). Néhány meglepetés és ajándék is lesz mindenki számára! Kedvezményre jogosultak: GO4IT Junior Commando és FLOW Team tagok. Kedvezményes részvételi díj: 14.500 HUF

 

Felszállás a buszra:

Gödöllőn: 7:15-kor  (művelődési ház parkolójában)

Budapest Hősök Terén: 8:00-kor

Győrben (Tesco-nál): Körülbelül 10-kor (a Győrben felszállókat az érkezés előtt egy fél órával felhívjuk)

Arra kérünk mindenkit, hogy pontosan és időben jelenjen meg a jelzett időpontban és felszállási helyszínen! 

Várható érkezés LINZ-be: kb 15 órakor. A Skateparkot 16:00-tól 22:00-ig használhatjuk. Ezt követően bepakolunk a buszba és indulunk haza.

Hazaérkezés:Vasárnap hajnalban, 5 óra körül a Hősök terére, valamint 6 óra körül Gödöllőre.

 

Ha szeretnél rész venni az utazáson, akkor töltsd ki az alábbi JELENTKEZÉSI LAPOT és küld vissza e-mail címünkre: go4itbmx@gmail.com

Tags: , , , ,