BMX-esek FIGYELEM !

“BMX-banditák vertek félholtra egy kisfiút”

 

Bizonyára ti is láttátok, hogy egy nagyon sajnálatos és számunkra érthetetlen hír terjed az interneten, miszerint idézzük : “egy 13 éves fiút szidott és rugdosott meg egy fiatalokból álló BMX-es csapat a XVII. kerületben. “ 

Szeretnénk tisztázni ezt a dolgot, ugyanis nagyon rossz fényt vet a magyar BMX-es társadalomra! Biztosak vagyunk abban, hogy ezt NEM A BMX SPORTÁGAT komolyan űző, rendszeresen sportoló társaság követte el, ugyanis mi a BMX sportág képviselői még sosem hallottunk ilyen esetről és hangsúlyozzuk azt, hogy       mi is elítéljük ezt a szomorú esetet! 

Szeretnénk, ha fény derülne az igazságra, ezért összefogásra kérjük a BMX-es sporttársakat, hogy, ha bármilyen információjuk van az esetről, esetleg tudják, hogy kik voltak az elkövetők, akkor azt írják meg nekünk a hello@go4itbmx.hu e-mail címre, hogy tisztázni tudjuk az esetet.

Kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljuthasson az, hogy igazi BMX-es sportolók nemhogy nem tesznek ilyet, de -viszonylag szűk közösségről beszélve- még segítik is egymást!

Köszönjük a segítséget és az összefogást minden sporttársunknak!

 

Életkép az összetartó magyar BMX-ezés világából

összetartás